Kuumenna uuni 175 ℃:seen. Vuoraan irtopohjavuoka (Ø 20 cm) leivinpaperilla. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaaleaksi, erittäin kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi kahdessa erässä joukkoon vehnäjauhot, joihin on sekoitettu perunajauhot ja leivinjauhe. Kääntele kevyesti sekaisin. Paista pohjaa uunin alatasolla noin 30 minuuttia tai kunnes pohjaan painettuun puutikkuun ei tartu raakaa taikinaa.
Jos käytät pakastemarjoja, sulata ne ensin. Soseuta marjat kevyesti esim. haarukalla. Sekoita joukkoon sokeri ja Cream fix- jauhe (pakastemarjoihin 3 pss, tuoreisiin 2 pss). Laita seos jääkaappiin noin 30 minuutiksi.
Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää Cream fix ja vanilja ja vatkaa kuohkeaksi.
Leikkaa jäähtynyt pohja kolmeen osaan. Aseta ensimmäinen pohja tarjoilualustalle ja kostuta kevyesti vaniljalla maustetulla maidolla. Pursota kermasta rengas pohjan reunalle. Levitä keskelle marjatäytettä. Laita seuraava pohja täytteen päälle ja toista sama uudelleen. Nosta viimeinen pohja päälle kanneksi.
Kuorruta kakku kermavaahdolla. Viimeistele kakku marjoilla, kermapursotuksilla ja suklaakoristeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut