Ota kaksi leivinpaperia ja piirrä niihin lyijykynällä ympyrät (Ø 24 cm). Käännä leivinpaperit.
Lisää kulhoon marenkijauhe ja vesi. Aloita vatkaus pienellä teholla. Jatka täydellä teholla 3 minuutin ajan, kunnes vaahto on kuohkean jämäkkää. Lisää marenkivaahtoon mantelijauhe ja -rouhe. Sekoita nuolijan kanssa varovasti tasaiseksi massaksi.
Jaa manteli-marenkimassa kahteen osaan ja levitä leivinpaperille ympyröiksi. Ripottele päälle mantelilastuja. Paista pohjia uunissa kiertoilmalla 150 asteessa yhteensä 30 minuuttia. Vaihda puolessa välissä peltien paikkaa tasaisen paistotuloksen varmistamiseksi. Anna pohjien jäähtyä ja irrota ne varovasti lastan avulla.
Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Notkista toisessa kulhossa tuorejuusto, lisää tomusokeri ja vanilliinisokeri. Sekoita joukkoon 1,25 dl mangososetta. Lisää mangotäytteen joukkoon kolme neljäsosaa kermavaahdosta ja pussillinen kerman stabilointiainetta. Vatkaa tasaiseksi.
Nosta ensimmäinen manteli-marenkipohja tarjoilualustan päälle. Levitä loput mangososeesta pohjan päälle. Laita mangotäyte pursotinpussiin ja pursota täytettä tasaisesti pohjan päälle. Leikkaa passionhedelmät puoliksi ja koverra lusikalla siemenet tasaisesti mangotäytteen päälle.
Nosta täytteen päälle toinen manteli-marenkipohja ja koristele kakku lopulla kermavaahdolla, passionhedelmän siemenillä sekä syötävillä kukilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut