Sekoita jauhot, leivinjauhe, mantelijauhot ja sokeri keskenään. Nypi voi jauhoseokseen. Anna taikinan levätä hetken jääkaapissa.
Kauli 2/3 taikinasta pyöreän piirakkavuoan pohjalle (noin 24 cm). Tee pitkä rulla lopusta taikinasta ja aseta se vuoan reunoille ja litistä se 3 cm korkuiseksi reunaksi.
Vatkaa jogurtti, tuorejuusto, 2 ruokalusikallista sokeria, limen mehu, maissitärkkelys ja keltuaiset keskenään. Vatkaa munanvalkuaiset kuivassa kulhossa kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää sitten loput sokerit valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan, kunnes massa on kiinteää. Kääntele valkuaisvaahto limetäytteeseen.
Kaada täyte piirakkavuokaan. Paista uunin keskitasolla 180 asteessa noin 35 minuuttia.
Vatkaa valkuaiset kuivassa kulhossa. Lisää sokeri valkuaisvaahtoon vähän kerrallaan ja vatkaa marenki kiinteäksi vaahdoksi. Kääntele joukkoon kahden limen raastettu kuori. Laita marenki pursottimen ja pursota se tähtityllan (noin 8 mm) läpi piirakan päälle. Laita uuniin ja paista vielä 8 minuuttia 180 asteessa.
Koristele kakku viipaloiduilla limepaloilla.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut