Leikkaa Limburger-juusto ja fetajuusto pieniksi kuutioiksi.
Sekoita vehnäjauhot ja kuivahiiva kulhossa. Lisää muut aineet ja juustot ja sekoita ensin lyhyesti sähkövatkaimen pienimmällä nopeudella ja sitten noin 5 minuuttia korkeimmalla nopeudella. Peitä taikinakulho ja anna kohota lämpimässä paikassa kunnes taikina on selvästi kohonnut. Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Kuumenna uuni 220 ° C (kiertoilma 200 ° C).
Ripottele työalustalle hieman jauhoja ja vaivaa taikinaa lyhyesti. Muotoile taikinasta noin 30 cm pitkä leipä ja anna kohota uudelleen. Sivele leivän pinta vedellä ja viillä pintaan muutama viilto. Laita leipä uunin alatasolle. Vähennä uunin lämpötila 180 ° C asteeseen ( kiertoilma 160 ° C). Paista leipää uunissa noin 60 minuuttia. Anna leivän jäähtyä ritilän päällä.
Pese, kuivaa ja hienonna yrtit. Sekoita voi, yrtit ja suola tasaiseksi massaksi. Tarjoile yrttivoi leivän kanssa.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi