Sekoita sokeri ja valkuaiset haarukalla sekaisin ja jätä 30 minuutiksi seisomaan, kunnes sokeri on liuennut seokseen. Sekoita keskenään mantelimassa, karvasemanteliaromi ja mantelijauho. Lisää joukkoon pienissä erissä valkuais-sokeriseosta kunnes taikina on kiinteää, muttei liian kovaa. Kääri taikina tuorekelmuun ja laita se jääkaappiin 50-60 minuutiksi.
Kuumenna uuni 225°C asteeseen. Pyörittele kylmästä taikinasta pitkulan muotoisia rullia. Työstä palat oikeaan muotoon vedessä kostutettujen käsien avulla. Paina rullaa yhdestä päädystä tasaiseksi, jotta siitä tulee ikään kuin kolmio pyöreillä kulmilla. Aloita pienimmän ympyrän sekä päällimmäiseksi tulevan pallon muotoilemisesta. Muotoile kerrokset alla olevien senttikokojen mukaan.
Kakkukerrosten senttimitat ja paino: 13 cm (43 g), 16 cm (53 g), 19 cm (63 g), 22 cm (73 g), 25 cm (83 g) 28 cm (93 g) 31 cm (103 g) ja 34 cm (113 g).
Vuoraa uunipelti kahdella leivinpaperilla, jotta kekisen pohjat eivät ruskistu liikaa. Nosta keksipohjat leivinpaperin päälle. Paista uunin keskitasolla 5-7 minuuttia, kunnes ne ovat kullanruskeita.
Vatkaa tomusokeri ja valkuaiset sähkövatkaimella sekaisin muutaman minuutin ajan. Lisää 3-4 tippaa geeliväriä, kunnes saat haluamasi vaaleanpunaisen sävyn ja vatkaa vielä hetki. Kaada seos pursotinpussiin ja leikkaa päätyyn pieni reikä.
Koristele jäähtyneet kakkupohjat pikeerillä ja koristelugeeleillä haluamallasi tavalla. Viimeistele koristelu koristerakeilla. Kokoa kakku välittömästi asettamalla pohjat suuruusjärjestyksessä päällekäin pinoon.
Inspiroidu
Pikkuleivät
Pikkuleivät
Pikkuleivät