Sihtaa tomusokeri ja mantelijauho kulhoon. Vaahdota valkuaiset puhtaassa kulhossa kunnes vaahto on ilmavaa. Lisää sokeri ja vatkaa kunnes marenkivaahto on jämäkkää ja kiiltävää. Värjää vaaleanpunaiseksi geelivärillä. Kääntele mantelijauho ja tomusokeri kolmessa osassa sekaan ja sekoita kunnes taikina on tasaista.
Pursota macaron-pohjat leivinpaperille ja ripottele välittömästi päälle koristerakeita. Ripottele vain puoliin pohjista koristerakeita. Pohjapuoliskot voi jättää koristelematta. Anna macaronien kuivua 30-40 minuuttia huoneenlämmössä. Paista sitten 150 asteisessa uunissa 12-14 minuuttia.
Laita kaikki ainekset kattilaan ja kuumenna miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen. Anna seoksen kiehahtaa ja jatka kiehuvan seoksen sekoittamista 2-3 minuuttia. Anna täytteen jäähtyä kunnolla ennen kuin täytät leivokset.
Inspiroidu
Pikkuleivät
Pikkuleivät
Pikkuleivät