Vuoraa irtopohjainen piirakka- tai kakkuvuoka leivinpaperilla. Rouhi kaurakeksit hienoksi muruksi ja sekoita joukkoon sulatettu voi. Painele seos vuoan pohjalle ja reunoille. Laita jääkaappiin täytteen valmistuksen ajaksi.
Laita liivatelehdet pehmenemään kylmään veteen. Mittaa mehu ja sokeri kattilaan. Kuumenna höyryävän kuumaksi ja liuota joukkoon pehmenneet liivatteet. Jäähdytä. Vatkaa jäähtynyt mehu sähkövatkaimella kuohkeaksi ja kovaksi vaahdoksi.
Vaahdota kerma yhdessä vaniljan kanssa ja kääntele kahdessa osassa mehuvaahdon joukkoon. Levitä täyte pohjan päälle. Anna hyytyä kylmässä vähintään 4 tuntia.
Vatkaa kerma vaahdoksi yhdessä vaniljan kanssa. Lusikoi tai pursota kerma tortun päälle. Viimeistele koristerakeilla, karpaloilla ja halutessasi marengeilla.
Vinkki: Voit valmistaa tortun myös glögitiivisteestä tai muusta mehusta.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut