Lämmitä uuni 180 ° C (Kiertoilmauuni 160 ° C). Sulata voi. Anna jäähtyä hetki ja lisää sekaan kananmunat ja sokeri. Sekoita voimakkaasti vispilällä tai puuhaarukalla. Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe keskenään ja lisää taikinaan varovasti vuorotellen maidon kanssa. Jaa taikina 15 Dr. Oetker Cupcake vuokaan tai 12 Dr. Oetker Muffinivuokaan.
Paista 175 asteisen uunin keskiosassa noin 25-30 minuuttia.
Pursota toffeekastike kattilaan ja keitä sitä paksummaksi miedolla lämmöllä. Anna kastikkeen jäähtyä ja laita sitten pursotuspussiin, jossa on kapea, pyöreä tylla. Täytä lämpimät muffinit toffeekastikkeella. Työnnä kapea tylla muffinin sivusta keskelle ja pursota täytettä sisään.
Valmista kakkumousse pussin ohjeiden mukaisesti. Pursota mousse kuppikakkujen päälle ja koristele koristerakeilla.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake
Cupcake