Vatkaa munien rakenne kevyesti rikki. Lisää maito ja sekoita. Lisää taikinaan sulatettu voi.
Lisää sokeri, suola, kardemumma, vaniljasokeri ja jauhot. Vatkaa tasaiseksi. Anna turvota n. 30 minuuttia. Lisää tarvittaessa jauhoja, jos taikina tuntuu liian löysältä.
Paista taikinasta voissa lettuja. Anna jäähtyä huoneenlämpöisiksi.
Vatkaa kuohukerma vaahdoksi. Mausta vaahto kevyesti vaniljasokerilla.
Kokoa lettukakku. Levitä letuille kevyesti toffeekastiketta kermavaahtoa. Nosta letut päällekkäin. Voit halutessasi työntää kakkuun puisia grillitikkuja tukirakenteiksi.
Lettukakkua ei kannata täyttää paksulti, niin sen leikkaaminen on hieman helpompaa. Tarjoa kermavaahdon ja toffeekastikkeen kanssa.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut