Vatkaa munanvalkuaiset ja sitruunamehu kovaksi vaahdoksi. Lisää siihen sokeri pienissä erissä voimakkaasti vatkaten, sekä lopuksi vaahtoon maissitärkkeys sekaan.
Levitä marenkitaikina uunipellille leivinpaperin päälle. Ripottele päälle mantelilastut. Paista pohjaa,kunnes se on saanut vähän väriä. Kumoa paistettu marenkilevy puhtaan leivinpaperin päälle ja anna jäähtyä.
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: about 15 - 20 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 170 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 150 °C
Vaahdota ensin kerma. Yhdistä kakkumousseainekset ja maito ja vatkaa seos kuohkeaksi sähkövatkaimella. Sekoita keskenään rahka, kermavaahto ja vaniljamousse.Sekoita omenasoseeseen kaneli. Jos omenasose on kovin mietoa ja makeaa, lisää joukkoon hiukan sitruunamehua makua antamaan. Levitä marenkipohjan päälle omenasose ja sen päälle mousseseos. Kääri torttu varovasti rullalle ja jäähdytä.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut