Voitele irtopohjavuoka (ø 20 cm) ja laita pohjalle leivinpaperi.
Murskaa keksit monitoimikoneessa tai käsin pussissa. Sulata voi ja sekoita keksimurujen sekaan.
Laita muruseos kakkuvuokaan ja painele tasaiseksi pohjaksi.
Laita vuoka jääkaappiin ja anna pohjan asettua.
Kaada Base for Buttercream -pussin sisältö kulhoon. Lisää kylmä tuorejuusto ja vaniljatahna ja vatkaa sähkövatkaimella 4 minuuttia.
Kaada kerma toiseen kulhoon ja vatkaa ilmavaksi. Kääntele kerma tuorejuustoseokseen. Kaada seos vuokaan keksipohjan päälle ja tasoita. Anna juustokakun levätä jääkaapissa vähintään 1 tunti.
Koristele kakku runsaasti tuoreilla mustikoilla ja vadelmilla. Lisää halutessasi tuoreita mintunlehtiä.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut