Murskaa keksit ja sulata rasva. Lisää keksimurska margariinisulaan ja sekoita tasaiseksi massaksi. Levitä massa irtopohjavuoan (halkaisija 24cm) pohjalle ja laita jääkaappiin odottamaan.
Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vatkaa molemmat vaniljakastikkeet kulhossa vaahdoksi ja lisää molemmat purkilliset tuorejuustoa edelleen vatkaten. Jaa massa tässä vaiheessa tasan kahteen kulhoon.
Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota 4 liivatelehteä siihen. Kaada ohuena nauhana mangososeen sekaan sekoittaen ja yhdistä toiseen massanpuolikkaaseen. Sekoita tasaiseksi.
Kuumenna 1 rkl sitruunamehua ja liuota loput 4 liivatelehteä siihen. Lisää vielä 3 rkl sitruunamehua ja yhdistä ohuena nauhana toiseen vielä maustamattomaan massaan koko ajan sekoittaen.
Ota vuoka jääkaapista ja kaada vuorotellen kumpaakin massaa keskelle keksipohjaa kunnes kaikki massa on käytetty. Pyöräytä vielä esimerkiksi syömäpuikolla massaan spiraalikuvio pohjaa myöden. Anna hyytyä jääkaapissa vähintään 3 tuntia.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut