Laita liivatelehdet kylmään veteen. Kuori mango ja leikkaa kivi irti. Leikkaa kolmasosa mangosta kuutioksi ja laita jääkaappiin. Leikkaa loppu mango paloiksi ja laita kulhoon. Leikkaa vaniljatanko pituussuunnassa puoliksi ja kaavi siemenet mangon joukkoon. Soseuta mango sauvasekoittimella. Lisää jogurtti ja sokeri. Sekoita tasaiseksi. Vatkaa kerma vaahdoksi toisessa kulhossa.
Kuumenna pieni määrä vettä ja lisää liotetut liivatelehdet joukkoon. Lisää liivate ohuena nauhana kaataen mangoseoksen joukkoon. Vatkaa tasaiseksi. Kääntele kermavaahto joukkoon.
Levitä puolet mangovaahdosta jälkiruokalasiin ja ripottele päälle puolet mangonkuutioista. Lisää loput mangovaahdosta. Laita jääkaappiin.
Kuumenna uuni 180°C:seen kiertoilmalle tai 200°C:seen tasalämmölle. Sekoita kuivat aineet keskenään. Lisää loput ainekset. Jaa taikina 16-20 osaan ja muotoile palat 5-6 cm pitkiksi kolmioiksi. Laita keksit leivinpaperille uunipellin päälle. Ripottele päälle raesokeria. Paista uunin keskitasolla 10-12 minuuttia. Anna keksien jäähtyä.
Koristele mangomousse keksikorvilla, mangopaloilla ja pistaasipähkinöillä.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat