Sekoita jauhot, sokeri ja vaniljasokeri. Nypi voi sekokseen ja lisää kananmunan keltuainen taikinaan. Sekoita ainekset nopeasti tasaiseksi seokseksi. Kääri taikina muovikelmuun ja laita se vähintään 30 minuutiksi jääkaappiin.
Lämmitä uuni 200 ° C:seen. Kauli taikina jauhotetulla alustalla ja laita se voideltuun piirakkavuokaan. Laita leivinpapaperi piirakkapohjan päälle ja täytä se esimerkiksi kuivatuilla pavuilla tai herneillä, jotta taikina ei kohoa. Paista pohjaa uunissa 15-20 minuuttia. Poista leivinpaperi ja pavut ja paista pohjaa vielä 5 min. kunnes pohja on saanut väriä. Ripottele välittömästi suklaarakeet kuumalle torttupohjalle ja levitä suklaa tasaiseksi kerrokseksi. Jäähdytä piirakkapohja.
Sekoita pussin sisältö 2½ dl:ään vähärasvaista maitoa. Vatkaa ensin 1 minuutti sähkövatkaimen pienellä nopeudella ja sitten 4 minuuttia suurella nopeudella.
Täytä piirakkapohja vaniljamoussella ja koristele mansikoilla.
Inspiroidu
Piirakat
Piirakat
Piirakat