Kuutioi kylmä voi pieniksi kuutioiksi. Sekoita vehnäjauhot, mantelijauhe, sokeri ja suola kulhossa. Lisää voi ja nypi taikina tasaiseksi.
Lämmitä piimä kädenlämpöiseksi ja murenna hiiva siihen. Lisää kananmunan keltuainen ja sekoita tasaiseksi.
Tee jauho-voi seokseen kuoppa ja kaada piimä siihen. Sekoita nopeasti tasaiseksi ja anna kohota lämpimässä paikassa liinalla peitettynä 45-60 minuuttia.
Raasta tai murenna marsipaani kulhoon. Lisää pehmeä voi, ruokosokeri ja vanilja-aromi. Hierrä massa tasaiseksi joko käsin tai sähkövatkaimella. Paloittele Omena pieniksi kuutioiksi. Esikuumenna uuni:
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C
Jaa taikina kahteen osaan ja kauli molemmat pyöreiksi levyiksi (halkaisija 25 cm). Laikkaa molemmat ympyrät 8 sektoriin ja laita jokaiselle palalle leveään päähän 2 tl täytettä sekä omenakuutioita.
Rullaa kolmio kärkeäkohti niin, että täyte pysyy sisällä. Aseta mantelisarvet leivinpaperille riittävän etäälle toisistaan, jotta ne eivät kohotessaan ota kiinni toisiinsa. Voitele valkuaisella ja ripottele pinnalle mantelilastuja sekä sokeria. Paista uunissa kullanruskeiksi:
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: 15 - 20 Minutes
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi