Voitele irtopohjavuoka ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Kuumenna uuni 180 ° C (kiertoilma160 ° C).
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää loput ainekset ja sekoita sähkövatkaimella ensin lyhyesti pienellä nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella 2 minuuttia tasaiseksi taikinaksi. Kaada taikina vuokaan ja tasoita pinta. Paista uunin alatasolla noin 30 minuuttia.
Irrota kakkupohja vuoasta ja jäähdytä leivinpaperilla peitetyn ritilän päällä.
Vedä leivinpaperi pois pohjasta ja leikkaa pohja puoliksi. Laita toinen pohja tarjoilulautaselle. Puhdista irtopohjavuoan reunat ja laita ne kakkupohjan ympärille tarjoilulautaselle.
Pese marjat tarvittaessa. Pehmitä liivatelehdet kylmässä vedessä. Vatkaa kerma vaahdoksi ja ota siitä sivuun 1 rkl sivuun. Sekoita muut aineet rahkan joukkoon. Kuumenna 1 rkl vettä ja sulata liivatteet sinne. Sekoita liivateseokseen 4 rkl rahkaseosta ja tämän jälkeen sekoita liivaterahka rahkatäytteeseen. Kääntele kermavaahto varovasti joukkoon.
Levitä puolet täytteestä alimmalle kakkupohjalle ja jaa 1/3 osa marjoista tasaisesti täytteen päälle. Laita toinen kakkupohja päälle ja paina kevyesti. Levitä vielä loput täytteestä kakun päälle ja tasoita pinta. Laita kakku jääkaappiin vähintään 3 tunniksi.
Irrota irtopohjavuoan reuna kakun ympäriltä. Sivele säästetty kermavaahto kakun reunoille. Sekoita hillo ja kuumavesi ja koristele kakun pinta hillolla ja marjoilla. Ripottele tomusokeria kakun päälle ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut