Mittaa maito kulhoon ja vatkaa joukkoon suola, sokeri ja munat. Lisää vehnäjauhot ja vatkaa tasaiseksi. Anna taikinan turvota 20 minuuttia. Paista letut voissa. Anna lettujen jäähtyä ennen kasaamista.
Vaahdota kerma sokerin ja vaniljatahnan kanssa kuohkeaksi vaahdoksi.
Aseta ensimmäinen lettu tarjoiluvadille. Levitä päälle reilu lusikallinen Puutarhan marjat -marjavälipalaa. Pursota päälle kermavaahtoa ja ripottele pinnalle tuoreita marjoja. Nosta seuraava lettu marjakerroksen päälle, lisää kermavaahtoa, marjoja ja vaniljakastiketta. Jatka, kunnes kakku on sopivan korkuinen.
Viimeistele kakku kermavaahdolla, tuoreilla marjoilla, saksanpähkinöillä ja suurilla koristehelmillä.
Inspiroidu
Aamiainen ja Brunssi
Aamiainen ja Brunssi