Lämmintä uuni 230 asteeseen (kiertoilmauuni 210 asteeseen).
Vatkaa kananmunat, sokeri ja vesi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon vehnäjauhot ja leivinjauhe varovasti sekoittaen. Levitä taikina tasaisena kerroksena kahdelle leivinpaperilla vuoratulle paistopellille.
Paista kakkupohjia noin 6–8 minuuttia ja kumoa pohjat sitten leivinpaperille, johon on ripoteltu sokeria. Tee muotilla 24 pyöreää kakkua, joiden halkaisija on noin 9 cm.
Vatkaa munat, sokeri, vehnäjauhot ja vaniljasokeri kattilassa. Vatkaa joukkoon maito ja kuumenna seos varovasti kiehuvaksi koko ajan sekoittaen. Keitä seosta muutamia minuutteja, kunnes rakenne on kreemimäinen. Liota liivatelehtiä 5–10 minuuttia kylmässä vedessä ja purista vesi pois. Sekoita liivatelehdet kuumaan kreemiin ja anna seoksen jäähtyä lähes kylmäksi. Valmis kreemi on paksua ja kermaista. Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi. Lisää kreemi kermavaahtoon varovasti käännellen. Jos kreemissä on paakkuja, sen voi siivilöidä ennen kermavaahtoon sekoittamista.
Huuhtele marjat ja pilko suurimmat marjat paloiksi. Kääntele marjoja tomusokerissa ja anna vetäytyä 30 minuuttia.
Kauli sokerimassa ohueksi levyksi ja ota muotilla kahdeksan ympyrän muotoista palaa, joiden halkaisija on noin 9 cm. Voitele kahdeksan kakkupohjaa ohuella kerroksella kreemiä ja aseta sokerimassalevyt niiden päälle. Kokoa kakut täyttämällä kerrokset marjoilla ja kreemillä. Aseta sokerimassalla päällystetyt levyt kanneksi. Sulata suklaa ja tee siitä kuvioita kakkujen päälle koristeeksi.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset