Tee pohja. Pingota leivinpaperi halkaisijaltaan n. 23 cm irtopohjavuoan pohjalle. Murskaa keksit. Laita ne kulhoon ja yhdistä voisulan kanssa. Sekoita hyvin. Painele seos vuoan pohjalle. Laita jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa, kun teet täytteen.
Laita liivatteet likoamaan kylmään, väljään veteen n. 5 minuutiksi.
Vatkaa kerma vaahdoksi ja laita hetkeksi sivuun. Laita mascarpone, tomusokeri ja vaniljatahna kulhoon. Vatkaa sähkövatkaimella sekaisin. Mausta piparminttuaromilla.
Kiehauta vesi. Puristele liivatteet kuiviksi ja liuota ne kuumaan vesitilkkaan. Lisää liivateseos ohuena nauhana, koko ajan sekoittaen, muiden aineiden joukkoon. Lisää lopuksi kermavaahto ja kääntele varovasti sekaisin.
Levitä seos keksipohjalle. Tasoita pinta. Peitä kelmulla ja anna jähmettyä viileässä vähintään 4 tuntia.
Koristele runsaasti mieleisillä marjoilla ja hedelmillä ja viimeistele juuri ennen tarjoilua toffeekastikkeella, suklaatähdillä ja hopea helmillä.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut