Lämmitä uuni 175 asteeseen. Laita leivinpaperi n. 20x30 cm kokoiseen uunivuokaan.
Sulata suklaa ja voi. Anna jäähtyä noin 5 minuuttia.
Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi. Lisää joukkoon hieman jäähtynyt suklaa-voiseos. Sekoita tasaiseksi ja siivilöi taikinaan vehnäjauhot.
Valmista mascarponekerros. Sekoita mascarponeen vaniljatahna, sokeri ja munat.
Levitä 3/4 suklaataikinasta vuokaan. Levitä taikinan päälle tuorejuustotäyte. Lisää loppu suklaaseoksesta tuorejuuston päälle. Tee halutessasi veitsellä kuvioita taikinan pinnalle. Paista uunin keskitasolla noin 40 minuuttia. Paistoaika riippuu uunin tehosta ja vuoan koosta. Kokeile tikulla kypsyyttä. Brownie saa jäädä hieman tahmeaksi.
Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Laita jääkaappiin pariksi tunniksi. Tarjoile tuoreiden marjojen tai hedelmien kanssa.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset