Voitele ja jauhota halkaisijaltaan 24 cm:n vuoka korppu- tai vehnäjauhoilla. Sulata voi. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää vaahtoon sulatettu ja jäähdytetty voi. Rouhi suklaa pieniksi paloiksi ja lisää seokseen. Siivilöi kaakaojauhe vehnäjauhojen sekaan ja sekoita kaikki kuivat aineet keskenään. Lisää jauhot kevyesti nostellen taikinan sekaan. Kaada taikina vuokaan ja paista uunissa.
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: 45 Minutes
Kiertoilmauunin lämpötila: 170 °C
Anna kakkupohjan jäähtyä hetki ja kumoa se tarjoiluvadille.Kostuta kakku maito-piparminttuaromiseoksella.Sulata maitosuklaa miedolla lämmöllä kattilassa tai mikron sulatusteholla. Valuta suklaasula kakun päälle ja ripottele rouhitut piparminttukaramellit päälle. Anna kuorrutteen jähmettyä jääkaapissa noin 2 tuntia. Nosta kakku huoneenlämpöön puoli tuntia ennen tarjoilua, silloin kuorrute leikkautuu paremmin.
Inspiroidu
Kakut
Kakut