Kuumenna uuni 175 asteeseen. Rouhi suklaa. Sulata voi kattilassa ja sekoita joukkoon kaakaojauhe. Ota kattila pois liedeltä. Lisää suklaa ja sekoita tasaiseksi.
Vatkaa munat, sokeri ja vaniljasokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita joukkoon siivilöity vehnäjauho, leivinjauhe ja suola. Lisää voi-suklaaseos. Kaada taikina voideltuun vuokaan (20x30 cm).
Paista uunin keskitasolla noin 30 minuuttia. Anna browniepohjan jäähtyä ennen kuorruttamista.
Sekoita kuorrutteen ainekset keskenään. Jaa kuorrutus pienempiin kulhoihin ja värjää kuorrutukset haluamasi väriseksi. Levitä kuorrutteita rennosti jäähtyneen pohjan jäälle.
Koristele sokerisilmillä ja mustilla ja kultaisilla koristerakeilla. Jaa kakku haluamasi kokoisiin paloihin.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset