Voitele irtopohjavuoka (Ø 26 cm) ja vuoraa pohja leivinpaperilla. Kuumenna uuni 180 asteeseen kiertoilmalle tai 200 asteeseen tasalämmölle.
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe. Lisää loput ainekset ja sekoita sähkövatkaimella tasaiseksi muutaman minuutin ajan. Kaada taikina irtopohjavuokaan. Paista uunin alatasolla noin 20 minuuttia. Ota kakku pois vuoasta ja anna kakun jäähtyä kakkuritilän päällä.
Murskaa kakkupohja kulhoon. Lisää omenahillo ja sitruunamehu ja sekoita kiinteäksi massaksi.
Jaa kakkumassa noin 15 yhtä suureen osaan. Muotoile kakkumassat palloiksi, soikeiksi tai epäsymmetrisiksi palloiksi. Aseta tikku kakkupalan sisään ja laita jääkaappiin vähintään tunniksi.
Sulata valkosuklaata mikrossa noin 10 sekuntia kerrallaan ja sekoita välissä. Lisää sulatettuun valkosuklaaseen geelivärejä ja sekoita kevyesti saadaksesi marmorisen pinnan.
Kasta kakkutikkarit sulatettuun valkosuklaaseen. Anna kakkutikkarien valua hetki leivinpaperin päällä ja laita sitten lasiin. Ennen kun kuorrute on kovettunut, koristele sokerisilmillä ja koristerakeilla.
Inspiroidu
Makeiset
Makeiset
Makeiset