Kuumenna uuni 100 asteeseen. Tarkasta, että kulhot ja vatkaimet ovat puhtaat. Marengin valmistus voi epäonnistua, jos välineisiin tai kulhoon on jäänyt rasvaa.
Kaada marenkijauhe suureen kulhoon ja lisää vesi. Vatkaa sähkövatkaimella ensin alhaisella nopeudella ja sitten korkeimmalla nopeudella noin 3 minuuttia.
Jaa massa eri kulhoihin sen mukaan, kuinka monta eri väristä monsteria teet. Lisää jokaista eri väristä marenkia varten geeliväriä tipoittain marengin sekaan. Sekoita käännellen, jotta marenkimassaan tulee marmorinen väri. Älä siis sekoita väriä tasaisesi marenkimassaan.
Vuoraa uunipelti leivinpaperilla. Laita marenkimassa leivinpaperille kahden haarukan avulla. Vedä haarukoiden päällä marengeille sarvet. Laita monstereille sokerisilmät - joko 1, 2 tai kolme silmää.
Paista marenkeja uunissa 60-75 min. Anna marengien jäähtyä ja säilytä niitä ilmatiiviissä astiassa.
Inspiroidu
Makeiset
Makeiset
Makeiset