Valmista ensin browniepohja. Sulata suklaa ja voi. Vaahdota kananmunat ja sokerit kevyesti vaahdoksi. Sekoita suklaa-voiseos munavaahtoon. Sekoita leivinjauhe vehnäjauhoihin ja yhdistä taikinaksi.
Sekoita keksitaikinaa varten huoneenlämpöinen voi, sokerit ja kananmuna yhteen. Sekoita leivinjauhe ja suklaahiput vehnäjauhoihin ja yhdistä taikinaksi.
Aseta paperiset muffinivuoat muffinipellille. Jaa brownietaikina muffinivuokiin. Ota keksitaikinasta palloja ja upota ne browniepohjiin.
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: about 20 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Jäähdytä muffinit ennen kuorruttamista.
Vatkaa huoneenlämpöinen voi vaaleaksi, kuohkeaksi vaahdoksi. Siivilöi joukkoon tomusokeri ja vanilja. Jatka vatkaamista vielä muutama minuutti. Jaa kuorrute neljään osaan. Värjää osat eri väreillä ja siirrä ruoho- tai tähtityllilla varustettuihin pursotinpusseihin. Pursota kuorrutetta muffineille ja viimeistele koristesilmillä.
Inspiroidu
Muffinit
Muffinit
Muffinit