Lämmitä maito kädenlämpöiseksi. Lisää kuivahiiva, suola, sokeri, kardemumma ja munat.
Lisää n. 4 dl vehnäjauhoja. Vaivaa taikinaa sähkövatkaimen taikinakoukuilla tai yleiskoneella muutama minuutti.
Lisää loput jauhot vähitellen koko ajan alustaen. Taikina saa tuntua melko löysältä, jonka ansiosta munkkien rakenne säilyy pehmeänä. (Jos vaivaat käsin, niin jauhoja tarvitaan enemmän ja vaivausaika on pidempi). Lisää viimeiseksi pehmeä voi ja jatka alustamista, kunnes taikina irtoaa kulhon reunoista.
Peitä taikina keittiöpyyhkeellä ja anna kohota kaksinkertaiseksi (n. 30 min).
Pyörittele taikinasta pyöreitä pullia. Anna kohota n. 15 minuuttia.
Keitä Dr. Oetker toffeekastiketta pinnoitetussa kattilassa noin 10 minuuttia, jotta siitä tulee paksumpaa. Laita kastike jääkaappiin jäähtymään noin tunniksi. Kun täyte on täysin jäähtynyt, kaada se pursotuspussiin, jossa on kapea täytetylla.
Uppopaista munkit 180-asteisessa öljyssä kullanruskeiksi molemmilta puolilta. Nosta talouspaperille valumaan. Kierittele lämpiminä sokerissa. Pursota sisään toffeetäytettä.
Inspiroidu
Pullat
Pullat
Pullat