Voitele kakkuvuoka ja korppujauhota se. Kopauta ylimääräiset korppujauhot pois vuoasta. Kuumenna uuni 170°C:seen tasalämmölle tai 150°C:seen kiertoilmalle.
Vaahdota pehmeä voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset munat yksitellen voimakkaasti vatkaten. Sekoita jokaisen munan jälkeen noin puoli minuuttia. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja vaniljasokeri keskenään. Lisää jauhoseos taikinaan ja sekoita nopeasti tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla n. 50 minuuttia. Kokeile kakun kypsyys tikulla. Kypsä kakku ei tartu tikkuun. Kumoa hieman jäähtynyt kakku varovasti lautaselle ja anna jäähtyä. Säilytä ilmatiiviisti huoneenlämmössä tai viileämmässä. Kakku on parhaimmillaan muutaman päivän kuluttua.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut