Sulata margariini. Murenna keksit monitoimikoneella tai muovipussissa kaulimen avulla. Sekoita keksinmurut, sulanut margariini sekä kardemumma keskenään. Laita leivinpaperi pyöreän irtopohjavuoan (halkaisija n. 25 cm) pohjalle ja painele keksimuruseos pohjalle.
Asettele pohjan päälle keskelle toinen pienempi rengas, esim. halkaisija 18 cm. Öljyä rengas sisäpuolelta, jotta saat sen helposti irti.
Liota liivatteita kylmässä vedessä noin 5 minuuttia. Vatkaa vispikerma vaahdoksi, lisää sokeri ja vaniljauute sekä tuorejuusto vaahtoon, sekoita kaikki sekaisin sähkövatkaimella. Sulata liivate kiehuvaan vesitilkkaan. Lisää liivate ohuena nauhana tuorejuusto-kermaseoksen joukkoon koko ajan sähkövatkaimella sekoittaen. Lisää mustikat seoksen joukkoon. Kaada täyte keksimurupohjan päälle pienemmän renkaan sisään. Tasoita pinta kaapimella. Nosta jääkaappiin hyytymään muutamaksi tunniksi.
Liota liivatteet kuten edellä. Vatkaa vispikerma vaahdoksi. Lisää sokeri ja vaniljatahna, sitruunamehu, tuorejuusto ja ranskankerma vaahtoon ja sekoita kaikki sekaisin sähkövatkaimella. Sulata liivate kiehuvaan vesitilkkaan, lisää samoin kuin edellä. Kaada seos mustikkakakun reunoille ja päälle - halutessasi laita vaniljatäyte pursotinpussiin, josta se on helppo pursottaa vuokaan. Anna kakun hyytyä jääkaapissa yön yli.
Vaahdota vispikerma ja lisää sokeri ja vanilliinisokeri. Lisää violettia geeliväriä ja vatkaa se sokereiden kanssa sekaisin vaahtoon. Koristele haluamallasi tavalla.
Inspiroidu
Juomat