Mittaa voi mikroaaltouunin kestävään, vähintään 3 dl vetoiseen mukiin. Sulata voi mikroaaltouunin korkeimmalla teholla noin 50 sekuntia.
Lisää kananmuna, maito ja sitruuna-aromi mukiin. Vatkaa haarukalla kunnes seos on tasainen.
Lisää sokeri, jauho, leivinjauhe ja kaneli mukiin. Sekoita kunnes taikina tasaisesti sekaisin. Sekoita 2/3 mustikoista taikinaan ja ripottele loput pinnalle. Ripottele vielä hieman sokeria pinnalle.
Paista mikroaaltouunin korkeimmalla teholla (850 W) noin 2 minuuttia (tai 750 W: 2 min 15 s) kunnes kakku on kunnolla kohonnut ja jähmettynyt. VARO! Muki on kuuma. Anna kakun jäähtyä mikrossa minuutin ajan ennen kuin otat sen pois ja anna jäähtyä vielä noin 5 minuutin ajan.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset