Kuumenna uuni 250°C:seen. Vuoraa kaksi uunipeltiä leivinpaperilla. Sekoita vehnäjauhot ja hiiva keskenään. Lisää loput ainesosat ja vaivaa taikinaa noin 5 minuuttia taikinakoukuilla tai käsin. Peitä taikina ja anna nousta lämpimässä paikassa noin kaksinkertaiseksi. Jaa taikina puoliksi ja levitä taikinat uunipelleille.
Pese nektariinit tai persikat ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi ja irrota viipaleet kivestä yksitellen. Sekoita ranskankerma ja sokeri.
Levitä ranskankerma puoliksi piirakkapohjien päälle. Laita hedelmäviipaleet päälle ja ripottele lopuksi pistaasipähkinät. Paista uunin keskitasolla noin 11 minuuttia.
Paista sitten toinen piirakka. Nektariinipiirakka on parasta haaleana.
Inspiroidu
Piirakat
Piirakat
Piirakat