Laita uuni kuumenemaan kiertoilmalla 180°C asteeseen.
Sekoita pizzahiivapussin sisältö, vehnäjauhot, sokeri ja suola hyvin keskenään. Lisää öljy ja sen jälkeen vesi vähän kerrallaan, koko määrää vettä ei välttämättä tarvita.
Vaivaa hetken aikaa pehmeäksi, taipuisaksi ja kiinteäksi taikinaksi.
Jaa taikina kolmeen osaan. Kaulitse jokainen osa halkaisijaltaan noin 28 cm kokoiseksi pyöreäksi levyksi. Ripottele pöydälle jauhoja, jotta taikina ei tartu kiinni. Leikkaa jokainen ympyrä niin, että kolmioita on 8, eli yhteensä 24 kolmiota. Laita makkara jokaiseen kolmioon ja kääri sarviksi.
Jaa makkarasarvet 2 leivinpaperille. Voitele munalla.
Paista makkarasarvia n. 14-16 minuuttia, kunnes ne ovat kypsiä.
Ripottele halutessasi päälle seesaminsiemeniä tai oreganoa.
Inspiroidu
Sämpylät ja leivät
Sämpylät ja leivät
Sämpylät ja leivät