Vatkaa huoneenlämpöinen voi ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi. Lisää mukaan kananmunat yksi kerrallaan, voimakkaasti vatkaten. Lisää maito ja vaniljatahna. Siivilöi kuivat aineet ja sekoita ne taikinaan. Jaa taikina kahteen leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan (Ø 20 cm). Paista uunissa 165 asteessa noin 25 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä.
Vatkaa voita noin 5 minuuttia. Siivilöi joukkoon Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutejauhe ja vatkaa vaaleaksi vaahdoksi muutaman minuutin ajan. Lisää vaniljasokeri ja pinkki geeliväri. Sekoita.
Soseuta vadelmat ja sekoita kaksi kolmasosaa kermavaahdosta vadelmien joukkoon. Siirrä loput kermavaahdosta jääkaappiin. Kostuta Amarettokeksit seljankukkamehussa. Laita ensimmäinen kakkupohja tarjoilulautaselle ja jätä sen ympärille irtopohjavuoan reunat. Levitä kostutetut keksit ensimmäisen kakkupohjan päälle ja täytä pohja vadelmakermalla. Aseta päälle toinen kakkupohja. Anna jähmettyä jääkaapissa 15 minuuttia.
Ota kakku pois jääkaapista ja poista reuna kakun ympäriltä. Kuorruta kakku voikreemillä ja tasoita pinta kakkulastalla. Laita loput kermavaahdosta pursotinpussiin, jossa on pyöreä tylla. Pursota kerma kakun päälle. Koristele strösseleillä sekä värikkäillä numeroilla ja kirjaimilla.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut