Mittaa kulhoon sokeri ja riko joukkoon munat. Sekoita kevyesti puuhaarukalla. Lisää vehnäjauhot, mantelijauhe, vaniljasokeri ja leivinjauhe, sekä rypsiöljy ja rahka. Sekoita. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi ja lisää taikinaan yhdessä kanelin kanssa. Jaa taikina muffinivuokiin ja paista.
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: about 15 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 200 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 180 °C
Anna muffinien jäähtyä ja valmista kuorrutus. Kuori omena ja poista siemenkota. Leikkaa omena pieniksi kuutioiksi. Kuumenna öljy pienessä kasarissa tai pannulla. Lisää omenakuutiot, sokeri tai fariinisokeri ja kaneli. Kääntele hetki kunnes omenat pehmenevät. Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen.
Vaahdota vispikerma ja vatkaa joukkoon maitorahka, vaniljasokeri ja jäähtynyt omenaseos. Kuumenna tilkka vettä kiehuvaksi ja liuota joukkoon vedestä puristetut liivatelehdet. Sekoita. Lisää liivateneste omena-rahkaseokseen vähän kerrallaan koko ajan sekoittaen. Laita jääkaappiin, kunnes seos alkaa jähmettyä. Pursota isoaukkoisella tyllalla tai lusikoi muffinien päälle.
Inspiroidu
Muffinit
Muffinit
Muffinit