Kuori ja leikkaa omenat pieniksi kuutioiksi. Laita paperiset muffinivuoat muffinipeltiin tai uunipellille. Kuumenna uuni 180 ° C asteeseen (kiertoilma 160 ° C).
Sekoita vehnäjauhot ja leivinjauhe kulhossa. Lisää muut ainekset omenakuutioita lukuun ottamatta. Sekoita sähkövatkaimen pienellä nopeudella lyhyesti sekaisin ja sitten korkeimmalla nopeudella 2 minuuttia. Lisää omenakuutiot ja sekoita tasaiseksi. Jaa taikina muffinivuokiin.
Paista uunin keskitasolla noin 35 minuuttia.
Jos käytit muffinipeltiä, poista kuppikakut muffinipellistä ja anna jäähtyä paperisissa muffinivuoissa ritilän päällä.
Sekoita tuorejuusto kulhossa yhdessä sokerin ja vastajauhetun vaniljan kanssa.
Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää 1 pussi Cream fix -jauhetta ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi. Vaahdosta tulee jauheen avulla kestävää ja tasaisempaa.
Sekoita yhteen tuorejuusto ja kermavaahto.
Lusikoi kuorrute tähtityllalla (Ø 12 mm) varusteltuun pursotinpussiin ja kuorruta kuppikakut.
Pese omenat ja leikkaa ne neljään osaan, jonka jälkeen vielä ohuiksi siivuiksi. Koristele kuppikakut omenasiivuilla ja muutamalla kierroksella vastajauhettua vaniljaa.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake
Cupcake