Raasta porkkanat hienoksi raasteeksi. Sulata voi, lisää sokeri ja sekoita puuhaarukalla tasaiseksi. Lisää kananmunat ja sekoita jälleen voimakkaasti kunnes seos on tasainen. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää lopuksi porkkanaraaste. Lisää maito ja kuivat aineet taikinaan ja sekoita varovasti tasaiseksi.
Jaa taikina 15 cupcake-vuokaan. Paista 175 asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Anna leivosten jäähtyä ennen koristelua.
Vaahdota kerma pehmeäksi vaahdoksi. Lisää 1 pussi Cream fix –jauhetta ja vaahdota kestäväksi vaahdoksi. Lisää halutessasi sokeria. Pursota kerma pupuksi jäähtyneen muffinssin pinnalle. Puolita vaahtokarkit viistosti pituussuunnassa. Kasta tahmea sisäosa Sweetheart-koristerakeiden vaaleanpunaisiin kristallirakeisiin. Nosta korvat paikalleen. Nenät saat Sweetheart-koristerakeiden pyöreistä koristepalloista. Lisää silmät käyttämällä Black&Gold -koristerakeiden mustia koristepalloja.
Inspiroidu
Cupcake
Cupcake