Sulata voi miedolla lämmöllä. Sekoita keksit ja pieneksi rouhitus fudgepalat jauhomaiseksi seokseksi monitoimikoneessa. Säästä muutama fudgepala koristeluun. Sekoita voi ja keksiseos yhteen.
Päällystä leivinpaperilla kakkuvuoan pohja ja vuoraa reunat kakkumuovilla. Levitä keksiseos tasaisesti vuoan pohjalle ja painele pohja tiiviiksi. Laita sen jälkeen vuoka pakastimeen täytteen valmistamisen ajaksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 minuuttia. Sekoita maito ja Toffeekastike pienessä kattilassa ja kuumenna niin, että seos on tasainen. Ota kattila pois levyltä. Purista liivatelehdistä ylimääräinen vesi pois ja sekoita ne toffeeseokseen. Anna seoksen jäähtyä.
Sekoita tuorejuusto, tomusokeri ja vaniljatahna yhteen isossa kulhossa. Vatkaa kerma kevyeksi vaahdoksi toisessa kulhossa. Sekoita kevyesti jäähdytetty toffeekastike tuorejuustoseokseen. Kääntele kermavaahto varovasti tuorejuuston joukkoon kaavinta apuna käyttäen. Levitä juustokakkutäyte keksipohjan päälle ja tasoita pinta sileäksi. Laita kakku pakastimeen kiilteen valmistamisen ajaksi.
Liota liivatelehtiä kylmässä vedessä noin 10 min. Kaada vesi ja Toffeekastike pieneen kattilaan. Kuumenna kunnes seos on tasainen. Purista ylimääräinen vesi pois liivatelehdistä ja sekoita kastikkeen joukkoon. Laita kiilleseos pakastimeen noin 10 minuutiksi - lämpötilan pitäisi laskea suunnilleen 35 asteeseen.
Ota kakku pois pakastimesta ja kaada jäähtynyt kiille kakun päälle. Käytä tarvittaessa apunasi ruokalusikkaa. Laita kakku takaisin pakastimeen noin 10 minuutiksi. Siirrä sen jälkeen kakku jääkaappiin ja anna tekeytyä minimissään 4 tuntia.
Sekoita jauhot, vesi ja öljy yhteen kulhossa. Lisää violettia geeliväriä ja sitten hieman sinistä geeliväriä, jotta saisit mustikan väriä kuvaavan massan. Kaada noin puolet massasta lämpimälle pannulle ja paista tasaisella lämmöllä. Koralli on valmis, kun öljyä ei enää roisku pintaan. Koralli ei saa kuitenkaan muuttua ruskeaksi. Ota koralli varovasti pois pannulta. Aseta valmis koralli leivinpaperille ja anna sen jäähtyä. Pilko koralli varovasti pienempiin osiin.
Asettele murskatut keksit puolikuun muotoon kakun toiselle reunalle. Ripottele fudgepalat, tuoreet marjat ja hopeahelmet puolikuun ympärille. Viimeistele kakku korallikoristein.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut