Kiinnitä leivinpaperi irtopohjavuoan pohjalle (halk. 20 cm). Sulata voi ja hienonna keksit hienoksi muruksi. Lisää sulatettu voi keksimurun sekaan ja kaada irtopohjavuoan pohjalle. Painele keksipohja tiiviiksi ja tasaiseksi.
Sulata valkosuklaa vesihauteessa tai mikrossa. Anna jäähtyä kädenlämpöiseksi. Vaahdota vispikerma vaahdoksi ja mausta sokereilla. Lisää sekaan tuorejuusto ja jäähtynyt valkosuklaa.
Sekoita tasaiseksi. Jaa täyte kolmeen kulhoon ja värjää täyte sinisellä, pinkillä sekä keltaisella geelivärillä.
Laita 3 liivatetta likoamaan kylmään veteen noin 10 minuutiksi. Purista ylimääräinen vesi pois liivatteista ja kuumenna n. 2 rkl vettä kattilassa. Lisää liivatteet kuumaan veteen ja sekoita
hyvin. Anna jäähtyä hetki ja lisää sitten sinisen täytteen sekaan hyvin sekoittaen. Kaada sininen täyte keksipohjan päälle ja levitä täyte tasaiseksi. Siirrä pakastimeen noin 10 minuutiksi.
Valmista vaaleanpunainen täyte sinisen täytteen tapaan. Kaada vaaleanpunainen täyte sinisen täytekerroksen päälle ja levitä täyte tasaiseksi. Siirrä pakastimeen noin 10 minuutiksi.
Valmista keltainen täyte muiden täytteiden tapaan. Kaada keltainen täyte keksipohjan päälle ja levitä tasaiseksi. Aseta kylmään vähintään 4 tunniksi, mieluiten yön yli.
Irrota kakku vuoasta. Viimeistele kakku koristelemalla se Pastel Pearls -helmillä, marengeilla ja vaahtokarkeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut