Laita liivatelehdet likoamaan kylmään veteen 5 minuutiksi. Halkaise vaniljatanko ja kaavi veitsen avulla tangon sisältä vaniljansiemenet.
Laita kattilaan kerma, maito sekä vaniljatangot ja siemenet. Kiehauta ja laske sitten lämpö keskilämmölle ja lisää sokeri ja pilkottu valkosuklaa. Sekoita kunnes suklaa on sulanut ja siirrä pois liedeltä.
Poista vaniljatangot.
Purista ylimääräinen vesi pois liivatteista ja sekoita liivatteet kuuman pannacotta-seoksen joukkoon. Anna jäähtyä hetki.
Kaada seos jälkiruokamaljoihin ja aseta kylmään 5 tunniksi tai yön yli.
Kaada kakkumoussejauhe kulhoon ja lisää maito. Vaahdota noin 2 minuutin ajan ja pursota sitten mousse hyytyneiden pannacottien päälle.
Säilytä kylmässä ennen tarjoilua.
Asettele ennen tarjoilua pinnalle pastellisia suklaakoristeita.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat