Valmista ensin pohja. Pingota leivinpaperi irtopohjavuokaan (halk. 20 cm), öljyä vuoan reunat.
Sulata suklaa ja voi. Vaahdota munat ja sokeri kevyesti. Sekoita munavaahtoon suklaa-voiseos. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja suola yhteen ja kääntele taikinan joukkoon. Kaada taikina vuokaan.
Positie rooster: Keskitasolla
Paistoaika: about 20 - 25 Minutes
Temperatuur oven met boven- en onderwarmte: 180 °C
Kiertoilmauunin lämpötila: 160 °C
Laita liivatteet kylmään veteen pehmenemään. Sekoita tuorejuusto, vaniljatahna ja sokeri tasaiseksi seokseksi.
Lisää PAULA-vanukkaat. Vatkaa kerma kuohkeaksi vaahdoksi. Kuumenna maito ja liuota siihen pehmenneet liivatteet. Kaada maito ohuena nauhana koko ajan sekoittaen vanukas-seokseen.
Kääntele lopuksi joukkoon kermavaahto. Ota massasta 2 dl sivuun ja värjää se ruskeaksi elintarvikeväreillä.
Nosta pohja tarjoiluvadille. Aseta pohjan ympärille irtopohjavuoan reunus. Kaada vaalea massa pohjan päälle ja siirrä ruskea massa pursotinpussiin.
Pursota ruskeaa massaa vaalean sisään ja pinnalle pilkuiksi. Anna kakun hyytyä kylmässä vähintään kahdeksan tuntia.
Tee koristeet sulattamalla ensin valkosuklaa. Levitä suklaa leivinpaperille ohueksi kerrokseksi ja ripottele pinnalle karkkirakeita. Anna jähmettyä kylmässä ja taittele paloiksi. Kiinnitä palat hyytyneen kakun reunoille sulalla suklaalla.
Inspiroidu
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut
Hyydytettävät kakut