Tee täyte ja kuorrutus. Kuumenna kuohukerma kattilassa melkein kiehumispisteeseen. Ota kattila pois liedeltä ja sekoita joukkoon pieneksi paloiteltu suklaa. Sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Jäähdytä seos hyvin jääkaapissa (n. 4 t tai yön yli). Kuorrutus näyttää tässä vaiheessa ohuelta. Vatkaa sähkövatkaimella kuohkeaksi vaahdoksi.
Vaahdota voi ja sokeri. Lisää munat yksitellen vatkaten. Mittaa joukkoon sitruuna-aromi. Sekoita kuivat aineet keskenään ja lisää puuhaarukalla sekoittaen taikinaan.
Lusikoi taikina voideltuihin ja jauhettuihin sylinterin muotoisiin pikkuvuokiin tai pinnoitetun, voidellun muffinipellin koloihin. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla n. 20 minuuttia. Anna jäähtyä hetki pannussa, irrota muffinit ja anna jäähtyä kokonaan ritilällä.
Halkaise muffinit kahtia tai leikkaa kolmeen osaan. Levitä väleihin ja päälle vaahdotettua valkosuklaakermaa ja vadelmia.
Koristele halutessasi strösseleillä ja koristegeelillä.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset