Lämmitä kiertoilmauuni 175 asteeseen. Vatkaa voi ja sokeri vaahdoksi. Lisää munat yksitellen vatkaten. Sekoita kuivat aineet keskenään. Kääntele ne nopeasti taikinaan.
Kaada taikina kahteen voideltuun, jauhotettuun vuokaan (halkaisija n. 20 cm). Paista uunin alatasolla n. 45 minuuttia.
Anna kakkujen jäähtyä n. 15 minuuttia vuoassaan. Kumoa tai irrota kakut. Laita vuoka takaisin päälle, niin kakusta irtoava kosteus ei haihdu. Anna jäähtyä huoneenlämpöiseksi. Voit halutessasi kostuttaa kakut kevyesti maidolla tai laimennetulla appelsiinimehulla.
Tee täyte. Vatkaa huoneenlämpöistä voita muutama minuutti vatkaimella, kunnes se muuttuu vaaleammaksi ja sileämmäksi. Lisää tomusokeri ja toffeekastike. Jatka vatkaamista vielä 2-3 minuuttia, kunnes seos on sileää.
Halkaise kakut. Laita täytettä väleihin ja ohut kerros myös kakun päälle. Nosta kakku viileään noin puoleksi tunniksi.
Koristele toffeekastikkeella ja valmiilla tai sokerimassasta valmistetuilla ruusuilla. Voit halutessasi viimeistellä ruusut vielä Dr. Oetker kimallegeelillä.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut