Kuumenna uuni 200 asteeseen. Kauli piparkakkutaikina ohueksi levyksi. Ota levystä kaksi 20 cm:n ympyrää. Tee ympyröihin keskelle pienempi reikä, jotta saat kranssin muodon.
Ota ylijäämätaikinasta pieniä pyöreitä piparkakkuja ja noin 1x8 cm:n tankoja. Taita tangot karkkikepin muotoon. Paista pohjat ja koristepiparkakut kauniin värisiksi.
Valmista täyte vatkaamalla tuorejuusto, kerma ja vaniljatahna paksuksi vaahdoksi. Pursota täyte pohjalle, lisää toffeekastike ja puolukat. Nosta päälle toinen pohja, lisää täyte ja toffeekastike. Anna kakun vetäytyä jääkaapissa muutama tunti tai seuraavaan päivään, jotta piparkakut pehmenevät.
Viimeistele koristeet valmiilla sokerikuorrutteilla ja koristelugeeleillä. Pursota karkkikeppeihin raitoja valkoisella ja punaisella sokerikuorrutteella ja koristele pallopiparit valkoisella koristelugeelillä, jolla on helpompi tehdä pieniä yksityiskohtia.
Viimeistele kranssi pipareilla ja erilaisilla koristerakeilla.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut