Käytä toffeen valmistukseen isoa, paksupohjaista kattilaa, jotta ainekset eivät pala ja lämpö jakautuu tasaisesti.
Sulata ja ruskista voi kauniin ruskeaksi.
Lisää joukkoon sokeri, kerma, siirappi, valkoviinietikka, vaniljasokeri, piparkakkumauste ja suola.
Kiehauta seos ja anna sen kiehua kunnolla, kunnes seos on paksua ja kuplivaa. Käytä lämpömittaria ja keitä, kunnes seos saavuttaa 125°C. Tämän lämpötilan avulla seos saavuttaa kiinteän koostumuksen, joka pitää muotonsa huoneenlämmössä.
Jos sinulla ei ole lämpömittaria, voit kokeilla lämpötilaa tiputtamalla hieman seosta kylmään veteen ja katsomalla muodostuuko siitä kiinteä, mutta taipuisa pallo.
Kaada valmis toffee noon 15 x 20 cm kokoiseen vuokaan, joka on vuorattu leivinpaperilla.
Ripottele pinnalle koristeita ja anna jäähtyä.
Leikkaa jäähtynyt toffee paloiksi.
Inspiroidu
Jälkiruoat
Jälkiruoat
Jälkiruoat