Vaahdota huoneenlämpöiset valkuaiset vaahdoksi. Huolehdi, ettei vaahdosta tule liian paksua. Siivilöi tomusokeri (100g) valkuaisten joukkoon ja jatka vatkaamista hetki. Lisää samalla sokeri vähän kerrallaan.
Käytä mantelijauhe sekä tomusokeri tehosekoittimessa, jotta koostumuksesta tulisi mahdollisimman hienoa. Siivilöi sitten tomusokeri-mantelijauheseos sekä kaakaojauhe vaahtoon varovasti nuolijan avulla ja sekoita tasaiseksi.
Pursota leivinpaperin päälle piparkakku-ukon muotoisia kuoria ja napauta peltiä jämäkästi pöytää vasten, jotta ilmakuplat katoavat. Anna kuorten pinnan kovettua hetken. Macaronsit ovat valmiita uuniin, kun taikina ei tartu sormiin niiden pintaa kevyesti koskiessa.
Paista macaronsit uunissa 150 asteessa 13 minuuttia. Anna macaronsien jäähtyä hyvin!
Koristele kuoret koristelugeeleillä ja anna koristelun kuivua hetken ennen macaronsien täyttämistä.
Lisää Butter Cream icing & frosting -jauheseokseen kylmä tuorejuusto ja huoneenlämpöinen voi. Vatkaa 4 minuuttia. Lopuksi lisää piparkakkumaustetta ja sekoita tasaiseksi. Pursota täyte macaronskuorien väliin ja aseta kylmään.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset