Kuumenna uuni 200 asteeseen.
Vatkaa munat ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi sähkövatkaimella. Sekoita toisessa kulhossa jauhot ja leivinjauhe keskenään ja siivilöi muna-sokerivaahdon joukkoon. Lisää mausteet voihin ja sulata voi mausteiden kera. Lisää sitten taikinaan ja sekoita varovasti esimerkiksi nuolijalla. Kaada taikina noin 20 x 30 cm kokoiseen, suorakulmion muotoiseen vuokaan. Paista uunin keskitasolla noin 20-23 minuuttia.
Sulata voi kattilassa. Pienennä lämpöä ja lisää loput kuorrutteen ainesosista. Anna kiehua miedolla lämmöllä muutama minuutti, kunnes koostumus on paksua ja tasaista. Anna kuorrutteen tekeytyä noin 2 minuuttia ennen pohjan päälle levittämistä.
Levitä kuorrute pohjan päälle tasaiseksi kerrokseksi. Ripottele pinnalle koristeströsseleitä. Laita kakku jääkaappiin ja anna tekeytyä noin 40 minuuttia ennen tarjoilua.
Inspiroidu
Leivokset
Leivokset
Leivokset