Ota pizzat sulamaan huoneen lämpöön noin 20 minuutiksi. Keitä sillä aikaa spaghetti valmistajan pakkauksessa olevan keitto-ohjeen mukaan.
Valmista tomaattikastike kiehauttamalla kattilassa tomaattimurska, oregano, suola ja pippuri. Sekoita keitettyn, valutettu spaghettin sekaan goudajuusto sekä 1/3 tomaattikastikkeesta. Sekoita kunnes juustoraaste on kunnolla sulanut.
Esilämmitä uuni ( 225 °C/kiertoilma: 200 °C).
Voitele irtopohjavuoka ja aseta toinen Ristorante Mozzarella -pizza vuoan pohjalle. Painele pizzan reunat hyvin alas.
Levitä juustoinen spaghettiseos vuokaan pizzan päälle. Peitä vuoka viimeisenä toisella Ristorante Mozzarella -pizzalla.
Paista Pizza Spaghetti kakkua uunin keskitasolla noin 20 minuuttia.
Leikkaa Pizza Spaghetti kakku annospaloiksi ja tarjoile lopun tomaattikastikkeen kanssa.
Inspiroidu
Suolaiset leivonnaiset
Suolaiset leivonnaiset