Sekoita pizzahiivapussin sisältö, vehnäjauhot, sokeri ja suola hyvin keskenään. Lisää öljy jonka jälkeen vettä vähän kerrallaan (koko vesimäärää ei välttämättä tarvita). Vaivaa hetken aikaa pehmeäksi, taipuisaksi ja kiinteäksi taikinaksi.
Jaa taikina 8 osaan ja pyörittele niistä palloja. Kauli tai venytä jokainen pallo jauhotetulla alustalla pyöreäksi pohjaksi. Aseta pohja esilämmitetylle vohveliraudalle ja lisää päälle tomaattikastike, juusto ja muut haluamasi täytteet. Asettele päälle toinen pohja ja sulje vohvelirauta. Paina kevyesti vohvelirautaa kiinni paistoajan alussa, jotta taikina ei kohoa eikä vohvelirauta pääse avautumaan.
Paista kutakin vohvelia n. 10 minuuttia kauniin kullanruskeaksi ja kypsäksi.
Toista kunnes kaikki vohvelit ovat kypsiä.
Inspiroidu
Sämpylät ja leivät
Sämpylät ja leivät