Vaivaa kerman stabilointiaine sokerimassaan. Vaivaa myös kaakaojauhe saadaksesi vaaleanruskean sokerimassan. Ota sitten noin neljäsosa sokerimassasta sivuun ja värjää se keskiruskeaksi kaakaojauheella. Kauli vaaleanruskea sokerimassa noin 5 mm paksuiseksi ja leikkaa siitä kaavojen avulla sarvet ja laita puutikku päähän.
Kauli jäljellä oleva vaaleanruskea sokerimassa 2 mm paksuiseksi ja leikkaa korvien sisäpuolet. Kauli keskiruskea sokerimassa 3 mm paksuiseksi ja leikkaa korvien ulkopinnat. Painele korvien sisäpuolet korvien ulkopuoliin kiinni ja kiinnitä korvien tyveen tikku. Laita kaikki koristeet leivinpaperin päälle kuivumaan vähintään 24 tunniksi.
Kuumenna uuni 180°C:seen. Vuoraa kahden irtopohjavuoan (Ø 15 cm) pohja leivinpaperilla. Vatkaa voi, sokeri ja suola sähkövatkaimella vaaleaksi vaahdoksi. Lisää huoneenlämpöiset kananmunat yksi kerrallaan joukkoon samalla voimakkaasti vatkaten. Sekoita toisessa kulhossa kuivat aineet keskenään. Lisää sitten vuorotellen taikinaan jauhot, maito ja manteliaromi. Vatkaa sähkövatkaimella tasaiseksi. Kaada taikina tasaisesti kahteen kakkuvuokaan ja paista uunin alatasolla noin 40 minuuttia. Anna pohjien jäähtyä paiston jälkeen. Leikkaa jäähtyneet pohjat kahteen osaan, jotta saat yhteensä neljä kakkupohjaa.
Sekoita kerman stabilointiaine ja tomusokeri. Vatkaa mascarponejuusto tasaiseksi sähkövatkaimella ja lisää tomusokeri osissa. Vatkaa jämäkäksi. Kääntele lopuksi joukkoon kookoshiutaleet ja manteliaromi.
Aseta alin kakkupohja kakkulautaselle ja levitä päälle kerros täytettä. Toista sama lopuille kakkupohjille ja täytteelle. Laita jääkaappiin tekeytymään.
Vatkaa pehmeä voi ja tomusokeri vaahdoksi - tämä vie muutaman minuutin. Ota noin 3 ruokalusikallista voikreemiä sivuun. Vatkaa kaakaojauhe jäljelle jäävään voikreemiin. Ota sitten ruskeasta voikreemistä 1 ruokalusikallinen sivuun. Kuorruta sitten kakku ruskealla voikreemillä niin, ettei kakkupohjaa näy alta ja laita kakku jääkaappiin.
Värjää ruokalusikallinen ruskeaa voikreemiä mustalla geelivärillä ja laita pursotuspussiin. Pursota sitten silmät kakun sivulle. Värjää sitten noin 1 ruokalusikallinen vaaleaa voikreemiä punaisella geelivärillä ja pursota silmien alle nenä.
Asettele sitten korvat ja sarvet kakun päälle. Lisää sitten kaakaojauhetta jäljelle jäävään voikreemiin saadaksesi vaaleanruskean värin. Laita pursotuspussiin, jossa on tähtitylla. Pursota sitten harja kakun päälle sarvien väliin. Viimeistele koristerakeilla ja tarjoile heti.
Inspiroidu
Täytekakut
Täytekakut
Täytekakut