Kuumenna uuni 175°C: seen (kiertoilmauuni 150 ° C). Voitele ja korppujauhota 21 cm leipävuoka.
Sekoita punajuuri ja öljy tehosekoittimessa tasaiseksi. Sekoita munat ja sokeri keskenään toisessa kulhoon. Sekoita punajuurien joukkoon. Siivilöi jauhot, leivinjauhe, kaakaojauhe ja suola kulhoon. Lisää puolet jauhoista punajuuri-munaseokseen ja kääntele tasaiseksi. Lisää loput jauhot ja sekoita tasaiseksi.
Kaada taikina vuokaan ja paista uunin alatasolla noin 50 minuuttia tai kunnes taikina ei tartu tikkuun. Jäähdytä 15 minuuttia vuoassa. Jäähdytä sitten ritilän päällä ilman vuokaa.
Sulata tummasuklaarakeet vesihauteessa tai mikrossa. Kaada sulatettu suklaa kakun päälle siksak-liikkeellä. Anna kuorrutteen kovettua hetki ennen kuin viipaloit.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut