Kuori punajuuret ja höyrytä tai keitä ne kypsiksi. Anna jäähtyä. Leikkaa punajuuret pienemmiksi paloiksi ja soseuta yhdessä öljyn kanssa tehosekoittimessa tai sauvasekoittimella.
Sulata suklaa vesihauteessa tai mikrossa.
Vaahdota munat, sokeri ja Vanilla Paste kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita vehnäjauhot, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.
Yhdistä ensin punajuurisose ja suklaa. Kääntele joukkoon muna-sokerivaahto ja siivilöi joukkoon jauhoseos. Kääntele sekaisin. Kaada taikina leivinpaperilla vuorattuun vuokaan (n. 24 x 34 cm) ja tasoita pinta.
Paista mokkapaloja 180 asteessa noin 25 minuuttia, tai kunnes se on kypsää. Voit testata kypsyyden työntämällä kakkuun hammastikun, ja jos siihen ei tartu taikinaa, on leivonnainen kypsää. Anna jäähtyä.
Vatkaa Icing & Frosting Berry Fantasy -kuorrutetta, huoneenlämpöistä pehmeää voita ja tuorejuustoa käsivatkaimella neljän minuutin ajan.
Kippaa mokkapalat tarjoiluvadille ja levitä päälle kuorrutus. Koristele pienillä suklaa- tai toffeemunilla ja sitruunamelissan lehdillä. Leikkaa paloiksi ja tarjoile.
Inspiroidu
Kakut
Kakut
Kakut